Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1200g4872kcal0g1200g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1170g4212kcal152.1g819g24.6g41g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 600g274kcal18g28.8g9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen400g2880kcal0g0g320g0g
Omena, keskikokoinen 200g2400g816kcal4.8g170.4g7.2g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13380g28758kcal574g4471.8g902g168.8g
Valittu annoskoko6690g14379kcal287g2235.9g451g84.4g
Annoskoko puolitettuna3345g7190kcal143.5g1118g225.5g42.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210