Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g121g489kcal0g120.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta118g423kcal15.3g82.3g2.5g4.1g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g28kcal1.8g2.9g0.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g289kcal0g0g32.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g241g82kcal0.5g17.1g0.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2889kcal57.6g449.2g90.6g16.8g
Valittu annoskoko672g1445kcal28.8g224.6g45.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna336g722kcal14.4g112.3g22.7g4.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210