Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g136g551kcal0g135.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta132g476kcal17.2g92.6g2.8g4.6g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 68g31kcal2g3.3g1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen45g326kcal0g0g36.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g271g92kcal0.5g19.3g0.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3250kcal64.6g505.6g102g19g
Valittu annoskoko756g1625kcal32.3g252.8g51g9.5g
Annoskoko puolitettuna378g813kcal16.2g126.4g25.5g4.8g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210