Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g150g609kcal0g150g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta146g527kcal19g102.4g3.1g5.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g360kcal0g0g40g0g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1673g3595kcal71.8g559g112.8g21g
Valittu annoskoko836g1797kcal35.9g279.5g56.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna418g899kcal18g139.8g28.2g5.3g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210