Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g15g61kcal0g15.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g53kcal1.9g10.3g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5g36kcal0g0g4g0g
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g361kcal7.2g56.2g11.2g2g
Valittu annoskoko84g181kcal3.6g28.1g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna42g90kcal1.8g14.1g2.8g0.5g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.5g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210