Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g151g612kcal0g150.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta147g529kcal19.1g102.8g3.1g5.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g362kcal0g0g40.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g301g103kcal0.6g21.4g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3611kcal72.2g561.4g113.2g21g
Valittu annoskoko840g1805kcal36.1g280.7g56.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna420g903kcal18.1g140.4g28.3g5.3g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210