Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Puolukka150g51kcal0.6g10.2g0.8g3.9g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g66g268kcal0g66g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g75g263kcal9g52.5g1.7g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1164kcal19.2g257.4g5g16.8g
Valittu annoskoko1044g582kcal9.6g128.7g2.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna522g291kcal4.8g64.4g1.3g4.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807