Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Puolukka175g60kcal0.7g11.9g0.9g4.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g77g313kcal0g77.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g88g307kcal10.5g61.3g2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g1358kcal22.4g300.6g5.8g19.8g
Valittu annoskoko1218g679kcal11.2g150.3g2.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna609g339kcal5.6g75.2g1.5g5g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807