Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Puolukka200g68kcal0.8g13.6g1g5.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g88g358kcal0g88.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g100g350kcal12g70.1g2.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g1552kcal25.6g343.6g6.6g22.4g
Valittu annoskoko1392g776kcal12.8g171.8g3.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna696g388kcal6.4g85.9g1.7g5.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807