Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Puolukka225g77kcal0.9g15.3g1.1g5.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g99g402kcal0g99.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g113g394kcal13.5g78.8g2.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g1746kcal28.8g386.4g7.4g25.4g
Valittu annoskoko1566g873kcal14.4g193.2g3.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna783g436kcal7.2g96.6g1.9g6.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807