Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Puolukka25g8.5kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g45kcal0g11g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g13g44kcal1.5g8.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g194kcal3.2g43g0.8g3g
Valittu annoskoko174g97kcal1.6g21.5g0.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g49kcal0.8g10.8g0.2g0.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807