Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Puolukka250g85kcal1g17g1.3g6.5g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g110g447kcal0g110.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g125g438kcal15g87.6g2.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g1940kcal32g429.4g8.4g28g
Valittu annoskoko1740g970kcal16g214.7g4.2g14g
Annoskoko puolitettuna870g485kcal8g107.4g2.1g7g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807