Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Puolukka300g102kcal1.2g20.4g1.5g7.8g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g132g536kcal0g132.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g150g525kcal18g105.1g3.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2328kcal38.4g515.2g10g33.6g
Valittu annoskoko2088g1164kcal19.2g257.6g5g16.8g
Annoskoko puolitettuna1044g582kcal9.6g128.8g2.5g8.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807