Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Puolukka350g119kcal1.4g23.8g1.8g9.1g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g154g626kcal0g154.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g175g613kcal21g122.6g4g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g2715kcal44.8g601g11.6g39.2g
Valittu annoskoko2436g1358kcal22.4g300.5g5.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna1218g679kcal11.2g150.3g2.9g9.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807