Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Puolukka38g13kcal0.2g2.6g0.2g1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g17g67kcal0g16.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g19g66kcal2.3g13.1g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g291kcal5g64.4g1.2g4.2g
Valittu annoskoko261g146kcal2.5g32.2g0.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna131g73kcal1.3g16.1g0.3g1.1g
Arvot/100g100g56kcal1g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807