Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka400g136kcal1.6g27.2g2g10.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g176g715kcal0g176g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g200g700kcal24g140g4.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5564g3101kcal51.2g686.4g13.2g44.8g
Valittu annoskoko2782g1551kcal25.6g343.2g6.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna1391g775kcal12.8g171.6g3.3g11.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807