Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Puolukka400g136kcal1.6g27.2g2g10.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g176g715kcal0g176.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g200g701kcal24g140.1g4.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g3103kcal51.2g686.8g13.2g44.8g
Valittu annoskoko2784g1552kcal25.6g343.4g6.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna1392g776kcal12.8g171.7g3.3g11.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807