Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Puolukka450g153kcal1.8g30.6g2.3g11.7g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g198g805kcal0g198.1g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g225g788kcal27g157.6g5.2g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g3491kcal57.6g772.6g15g50.4g
Valittu annoskoko3132g1746kcal28.8g386.3g7.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna1566g873kcal14.4g193.2g3.8g12.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807