Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Puolukka50g17kcal0.2g3.4g0.3g1.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g22g89kcal0g22g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g25g88kcal3g17.5g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g388kcal6.4g85.8g1.8g5.6g
Valittu annoskoko348g194kcal3.2g42.9g0.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna174g97kcal1.6g21.5g0.5g1.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807