Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2502g0kcal0g0g0g0g
Puolukka500g170kcal2g34g2.5g13g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g220g894kcal0g220.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g250g876kcal30g175.1g5.8g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g3879kcal64g858.6g16.6g56g
Valittu annoskoko3480g1940kcal32g429.3g8.3g28g
Annoskoko puolitettuna1740g970kcal16g214.7g4.2g14g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807