Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Puolukka63g21kcal0.3g4.3g0.3g1.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g28g112kcal0g27.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g31g110kcal3.8g21.9g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g485kcal8.2g107.4g2g7g
Valittu annoskoko435g243kcal4.1g53.7g1g3.5g
Annoskoko puolitettuna218g121kcal2.1g26.9g0.5g1.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807