Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Puolukka75g26kcal0.3g5.1g0.4g2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g33g134kcal0g33g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g38g131kcal4.5g26.3g0.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g582kcal9.6g128.8g2.6g8.6g
Valittu annoskoko522g291kcal4.8g64.4g1.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna261g146kcal2.4g32.2g0.7g2.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807