Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka800g272kcal3.2g54.4g4g20.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g352g1429kcal0g352g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g400g1400kcal48g280g9.2g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11128g6202kcal102.4g1372.8g26.4g89.6g
Valittu annoskoko5564g3101kcal51.2g686.4g13.2g44.8g
Annoskoko puolitettuna2782g1551kcal25.6g343.2g6.6g22.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807