Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Puolukka88g30kcal0.4g6g0.4g2.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g39g156kcal0g38.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g44g153kcal5.3g30.6g1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g679kcal11.4g150.2g2.8g9.8g
Valittu annoskoko609g339kcal5.7g75.1g1.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna305g170kcal2.9g37.6g0.7g2.5g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807