Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Puolukka100g34kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g44g179kcal0g44g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g50g175kcal6g35g1.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1391g775kcal12.8g171.6g3.2g11.2g
Valittu annoskoko696g388kcal6.4g85.8g1.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna348g194kcal3.2g42.9g0.8g2.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807