Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Puolukka113g38kcal0.5g7.7g0.6g2.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g50g201kcal0g49.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g56g197kcal6.8g39.4g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g873kcal14.6g193.2g3.8g12.6g
Valittu annoskoko783g436kcal7.3g96.6g1.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna392g218kcal3.7g48.3g1g3.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807