Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Puolukka13g4.3kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g97kcal1.8g21.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko87g49kcal0.9g10.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g24kcal0.5g5.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g56kcal1g12.4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807