Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Puolukka125g43kcal0.5g8.5g0.6g3.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g55g224kcal0g55g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g63g219kcal7.5g43.8g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g970kcal16g214.6g4g14.2g
Valittu annoskoko870g485kcal8g107.3g2g7.1g
Annoskoko puolitettuna435g243kcal4g53.7g1g3.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807