Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Bataatti, kuorittu 98g79kcal1.5g16.4g0g2.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kanasuikale hunajamarinoitu300g390kcal54g6.6g18.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti113g204kcal3g13.5g15.8g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g150g165kcal27g3g4.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P188g113kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g2269kcal184.6g170g93.4g14g
Valittu annoskoko1113g1135kcal92.3g85g46.7g7g
Annoskoko puolitettuna557g567kcal46.2g42.5g23.4g3.5g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852