Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.1g0.8g3.8g
Bataatti, kuorittu 163g132kcal2.6g27.4g0.1g4.9g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu500g650kcal90g11g30.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti188g340kcal5.1g22.5g26.3g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g250g275kcal45g5g7.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P313g188kcal3.1g14.1g12.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g3782kcal308g283.6g155.6g23.6g
Valittu annoskoko1855g1891kcal154g141.8g77.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna928g946kcal77g70.9g38.9g5.9g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852