Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1.1g5.3g
Bataatti, kuorittu 228g184kcal3.6g38.3g0.1g6.8g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kanasuikale hunajamarinoitu700g910kcal126g15.4g42.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti263g475kcal7.1g31.5g36.8g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g350g385kcal63g7g10.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P438g263kcal4.4g19.7g17.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5194g5295kcal431.2g397g217.8g32.6g
Valittu annoskoko2597g2648kcal215.6g198.5g108.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna1299g1324kcal107.8g99.3g54.5g8.2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852