Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 33g26kcal0.5g5.5g0g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kanasuikale hunajamarinoitu100g130kcal18g2.2g6.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti38g68kcal1g4.5g5.3g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g756kcal61.6g56.6g31.2g4.8g
Valittu annoskoko371g378kcal30.8g28.3g15.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna186g189kcal15.4g14.2g7.8g1.2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852