Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Bataatti, kuorittu 325g263kcal5.1g54.7g0.2g9.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu1000g1300kcal180.1g22g61g0g
Aurinkokuivattu tomaatti375g679kcal10.1g45g52.5g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g500g550kcal90g10g15g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P625g375kcal6.3g28.1g25g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g7565kcal616g567g311.2g46.8g
Valittu annoskoko3710g3782kcal308g283.5g155.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna1855g1891kcal154g141.8g77.8g11.7g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852