Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Bataatti, kuorittu 65g53kcal1g10.9g0g2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kanasuikale hunajamarinoitu200g260kcal36g4.4g12.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti75g136kcal2g9g10.5g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g1513kcal123g113.4g62.2g9.4g
Valittu annoskoko742g756kcal61.5g56.7g31.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna371g378kcal30.8g28.4g15.6g2.4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852