Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)250g876kcal31.3g179.5g3.8g7.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g234g654kcal35g0g56.1g0g
Kananmuna kuoreton 167g238kcal20.9g0.5g17.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g334g184kcal10.3g21.4g6.7g0g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.3g0.2g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g4001kcal199g419.2g169g22.4g
Valittu annoskoko1180g2000kcal99.5g209.6g84.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna590g1000kcal49.8g104.8g42.3g5.6g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265