Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)300g1050kcal37.5g215.1g4.5g9g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g280g784kcal42g0g67.2g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g400g220kcal12.4g25.6g8g0g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g4794kcal238.4g502.4g202.2g27g
Valittu annoskoko1414g2397kcal119.2g251.2g101.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna707g1199kcal59.6g125.6g50.6g6.8g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265