Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)300g1052kcal37.6g215.4g4.5g9g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g280g785kcal42.1g0g67.3g0g
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g401g220kcal12.4g25.6g8g0g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g4801kcal238.8g503g202.4g27g
Valittu annoskoko1416g2400kcal119.4g251.5g101.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna708g1200kcal59.7g125.8g50.6g6.8g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265