Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)351g1227kcal43.8g251.3g5.3g10.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g327g916kcal49.1g0g78.5g0g
Kananmuna kuoreton 234g333kcal29.2g0.7g24g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g467g257kcal14.5g29.9g9.3g0g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen234g47kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g5600kcal278.8g587g236.4g31.6g
Valittu annoskoko1652g2800kcal139.4g293.5g118.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna826g1400kcal69.7g146.8g59.1g7.9g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265