Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)401g1402kcal50.1g287.2g6g12g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g374g1047kcal56.1g0g89.7g0g
Kananmuna kuoreton 267g381kcal33.4g0.8g27.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g534g294kcal16.6g34.2g10.7g0g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen267g53kcal1.6g10.1g0.8g3.7g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g6401kcal318.6g670.6g270g36g
Valittu annoskoko1888g3200kcal159.3g335.3g135g18g
Annoskoko puolitettuna944g1600kcal79.7g167.7g67.5g9g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265