Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)451g1577kcal56.3g323.1g6.8g13.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g421g1178kcal63.1g0g100.9g0g
Kananmuna kuoreton 300g429kcal37.6g0.9g30.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g601g331kcal18.6g38.5g12g0g
Basilika, tuore45g18kcal1.4g2.3g0.4g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen300g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g7201kcal358.2g754.8g303.8g40.6g
Valittu annoskoko2124g3601kcal179.1g377.4g151.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna1062g1800kcal89.6g188.7g76g10.2g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265