Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)50g175kcal6.3g35.9g0.8g1.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g47g131kcal7g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g67g37kcal2.1g4.3g1.3g0g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g800kcal40g84g33.6g4.6g
Valittu annoskoko236g400kcal20g42g16.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna118g200kcal10g21g8.4g1.2g
Arvot/100g100g170kcal8.5g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265