Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)501g1753kcal62.6g359g7.5g15g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g467g1309kcal70.1g0g112.2g0g
Kananmuna kuoreton 334g476kcal41.7g1g34.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g668g367kcal20.7g42.7g13.4g0g
Basilika, tuore50g20kcal1.6g2.5g0.4g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen334g67kcal2g12.7g1g4.7g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g8001kcal398.2g838.4g337.6g45.2g
Valittu annoskoko2360g4001kcal199.1g419.2g168.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna1180g2000kcal99.6g209.6g84.4g11.3g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265