Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)75g263kcal9.4g53.8g1.1g2.3g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g70g196kcal10.5g0g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g100g55kcal3.1g6.4g2g0g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g1198kcal59.6g125.6g50.4g6.8g
Valittu annoskoko354g599kcal29.8g62.8g25.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna177g300kcal14.9g31.4g12.6g1.7g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265