Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)100g351kcal12.5g71.8g1.5g3g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g94g262kcal14g0g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g134g73kcal4.1g8.5g2.7g0g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen67g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1600kcal79.4g167.6g67.4g9g
Valittu annoskoko472g800kcal39.7g83.8g33.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna236g400kcal19.9g41.9g16.9g2.3g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265