Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)200g701kcal25g143.6g3g6g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g187g523kcal28g0g44.9g0g
Kananmuna kuoreton 134g191kcal16.7g0.4g13.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g267g147kcal8.3g17.1g5.3g0g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen134g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g3200kcal159g335.4g135g18.2g
Valittu annoskoko944g1600kcal79.5g167.7g67.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna472g800kcal39.8g83.9g33.8g4.6g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265