Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1000g1300kcal210g0g40g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi400g40kcal6g6g0g0g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Paprika, punainen700g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Sitruunamehu (Limmi)30g7.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g4977kcal492g297.4g154.4g129.4g
Valittu annoskoko5420g2489kcal246g148.7g77.2g64.7g
Annoskoko puolitettuna2710g1244kcal123g74.4g38.6g32.4g
Arvot/100g100g46kcal4.5g2.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193310