Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 108g244kcal17.3g0.5g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g2518kcal204g32.4g176.4g10g
Valittu annoskoko1128g1259kcal102g16.2g88.2g5g
Annoskoko puolitettuna564g630kcal51g8.1g44.1g2.5g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667