Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g420g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 126g285kcal20.2g0.6g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2937kcal238g37.8g205.8g11.8g
Valittu annoskoko1316g1469kcal119g18.9g102.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna658g734kcal59.5g9.5g51.5g3g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667