Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g480g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 144g326kcal23g0.7g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g3357kcal271.8g43g235g13.4g
Valittu annoskoko1504g1679kcal135.9g21.5g117.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna752g839kcal68g10.8g58.8g3.4g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667