Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g540g110kcal3.2g20.5g1.6g7.6g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 162g367kcal25.9g0.8g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g3777kcal305.8g48.6g264.6g15.2g
Valittu annoskoko1692g1888kcal152.9g24.3g132.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna846g944kcal76.5g12.2g66.2g3.8g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667